top of page

Muuttolaatikot ja tarvikkeet

Onnistunut muutto alkaa suunnittelusta. Muuttopalvelut sekä muutossa tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet kannattaa hankkia hyvissä ajoin, jo heti muuton suunnitteluvaiheessa. Ratkaisevia tekijöitä sujuvan muuton kannalta ovat riittävä määrä kunnollisia muuttolaatikoita sekä oikeanlaiset pakkaus- ja suojausmateriaalit.

Vuokraamme muuttolaatikot kaikkiin yritys- ja kotimuuttoihin, isosta pieneen tarpeeseen. Muistathan tilata riittävän määrän laatikoita: Hyvänä nyrkkisääntönä noin 1 laatikko/asuntoneliömetri, eli esimerkiksi 50 m² asuntoon on hyvä varata 50 muuttolaatikkoa. Lisäksi saat vuokrattua meiltä rullakot sekä nokkakärryt.

Muuttolaatikot

Pinottavat ja kestävät muuttolaatikot ovat onnistuneen muuton tärkein tekijä. Muoviset muuttolaatikot pestään jokaisen käytön jälkeen. Joten laatikot sopivat hyvin myös vaatteiden pakkaukseen.

Pakkausmateriaalit

Suosittelemme pakkaamaan astiat sekä muut herkät ja särkyvät esineet muuttoon suunnitelluilla, asianmukaisilla materiaaleilla. Näin takaat, että esineet säilyvät ehjinä ja puhtaina koko muuton ajan.

Suojausmateriaalit

Suojausmateriaaleilla suojaat huonekalut ja arvoesineet. Niiden avulla estät myös esimerkiksi patjojen, sohvien ja muiden  pintojen likaantumisen. 
Lattiasuojapahvi estää ikävät lattia naarmut.

bottom of page